Fotoarkiv
|
Nyheder
|
Bestilling
|
Handel
|
Priser
|
Firmaprofil
|
Referencer
|
Kontakt
|
Kunst
     
 

Firmaprofil

Alle NatureEyes I/S interessenter er biologer eller biologistuderende, vi bruger vores viden og faglige ekspertise, inden for feltet natur til at yde den bedst mulige saglige vejledning af vores kunder.

Referencer
Klik her hvis du er interesseret i at se hvem vi har leveret billeder til.

Fotoarkivet
NatureEyes er et billedbureau der sælger billeder af især dansk natur, hvor en stor del af dyre- og plantearterne er fotograferet. Vores fotoarkiv indeholder desuden mange landskabstyper og levesteder, ligesom der findes billeder fra en række andre lande, hvor både arter og deres omgivelser er fotograferet.

I NatureEyes giver vi adgang til fotoarkivet online, derved åbnes en hurtig mulighed for billedredaktører og andre billedbrugere, der søger illustrationer til deres udgivelser.
Fotoarkivets database indeholder for hvert billede alle oplysninger der er nødvendige for udvælgelsen af netop de rigtige billeder.

Andre ydelser
NatureEyes arbejder generelt med biologiformidling inden for områder som undervisning, foredragsvirksomhed og som skribenter.

Fotograferne
Vi er tre interessenter der står bag NatureEyes I/S:
Jakob Damborg, Keld Mortensen og Kim Aaen.

Desuden formidler NatureEyes salg af naturbilleder for følgende dygtige naturfotografer:
Bjarke Laubek, Christian A. Jensen, Kent Olsen, Kim Biledgaard, Lars D. Bruun, Lars S. Madsen, Mads Fjeldsø Christensen, Martin Rungø Hilligsøe, og Simon R. Waagner.

Nedenfor følger en kort bekrivelse af hver fotograf med tilhørende billedeksempler.


Jakob Damborg
Jakob er biolog med speciale i sommerfugle. Hans fotografiske motiver spænder bredt, men en forkærlighed for makrofotografering er ikke til at komme uden om. Rejser har ført ham til Borneo, Afrika, Australien og andre fjerne egne, der har været kilde til store oplevelser og unikke naturbilleder. Jakob har høstet anderkendelse for sine fotos ved at vinde flere priser i danske fotokonkurrencer. Den største glæde oplever Jakob ude i naturen, hvor han forsøger at tilbringe så meget tid som muligt, hvad enten det er i sit fugleskjul, eller på jagt efter sjældne guldsmede.

Eksempler på billeder taget af Jakob Damborg

Se alle Jakob Damborgs billeder

Keld Mortensen
Keld er Cand. scient i biologi fra Århus Universitet med speciale i vandløbinsekter og vandløbsøkologi. Han har fotograferet med spejlreflekskamera siden 1992 og har specielt interesseret sig for plante- og insektbilleder. Interessen for vandløb og det våde element bevirker, at mange af hans billeder tager udgangspunkt i og omkring vand. Keld har taget naturbilleder i forbindelse med rejser til bla. Norge, Estland, Frankrig, Slovakiet og Tenerife - men langt hovedparten af hans billeder er fra Danmark. View my profile on LinkedIn

Eksempler på billeder taget af Keld Mortensen

Se alle Keld Mortensens billeder

Kim Aaen
Kim har fotograferet natur siden 1996, hvor han startede på biologistudiet ved Århus Universitet. Kim fotograferer et bredt spektrum af motiver, men fugle har den største interesse. Natur- og fotointeressen har ført til rejser til bl.a. Sydøstasien, Nordafrika, Spanien, Sverige og Estland. Kims billeder har bl.a. været publiceret i tidsskrifterne BBC Wildlife Magazine, Natur og Museum, Birding World og Alula.

Eksempler på billeder taget af Kim Aaen

Se alle Kim Aaens billeder

Christian A. Jensen
Christian er født i 1953 og uddannet som biolog. Christian har fotograferet natur/kultur og mennesker siden 1973 på en række rejser til Asien, Afrika, Nord- og Mellemamerika samt en række Europæiske lande. Christian har leveret billeder til aviser, tidsskrifter, rapporter samt senest til bøgerne ”Brabrand Sø og Årslev Engsø Natur og Mennesker”, som udkom i 2004, samt "Århusbugten Natur og Mennesker", som udkom i 2006. Christian har høstet anderkendelse for sine fotos ved at vinde flere priser i danske fotokonkurrencer senest hos National Geographic. Se egen hjemmeside for yderligere informationer om udstillinger og foredrag: WWW.Caj-art.dk

Eksempler på billeder taget af Christian A. Jensen

Se alle Christian A. Jensens billeder

Lars D. Bruun
Lars er biolog med speciale i zoologi. Han har fotograferet i 10 år, især edderkopper, men det hænder også, at en plante eller et insekt bliver knipset. Lars har er en af landets få eksperter på i edderkopper. Lars har rejst og fotograferet i Østeuropa, Nordafrika og Mellemøsten. Blandt aftagere af Lars´ billeder har været Naturhistorisk Museum, Århus Amt, Adventure World og forlaget Klematis.

Eksempler på billeder taget af Lars D. Bruun

Se alle Lars D. Bruuns billeder

Lars S. Madsen
Lars har altid haft en stor interesse for naturen og har siden de tidlige teenageår fotograferet hvad der greb hans opmærksomhed. I år 2002 blev det første digitale spejlreflekskamera anskaffet hvilket muliggjorde mere eksperimentering og motivfordybelse. I de første år var det primært fuglene der tiltrak sig opmærksomheden men efterhånden er motivvalget blevet mere bredt, dog med en overvægt inden for fugle, dagsommerfugle og guldsmede. Motiverne finder Lars ofte i Danmark men af og til hjembringes også billeder fra andre lande. Lars´ billeder er blandt andet blevet brugt af BBC Wildlife Magazine og Politikens Forlag.

Eksempler på billeder taget af Lars S. Madsen

Se alle Lars S. Madsens billeder

Mads Fjeldsø Christensen
Mads Fjeldsø Christensen er uddannet biolog med speciale på europæisk ulv indenfor populations-genetik og naturbeskyttelse. Fascinationen for naturfotograferingen startede i Nordnorge i midten af 90’erne under udarbejdelse af foto ID-katalog på kaskelothvaler for WWF. Senere har de fotografiske interesser spredt sig til det meste af zoologiens verden, med billedmateriale indhentet fra både Danmark og udland. Mads arbejder til daglig med naturressource-forvaltning i Vejle Kommune. Blandt aftagere af Mads’ billeder kan nævnes Jyllands-Posten, HedeDanmark A/S, BBC og Skoven.

Eksempler på billeder taget af Mads Fjeldsø Christensen

Se alle Mads Fjeldsø Christensens billeder

Martin Rungø Hilligsøe
Martin Rungø Hilligsøe er uddannet biolog fra Århus Universitet med speciale i sommerfuglen Brun Pletvinges bevægelsesmønster. Specialet blev blandt andet valgt for at han kunne kombinere dataindsamling med fotografi i det artsrige Midtjylland. Interessen for naturfotografi startede i Svendborg i 1987, hvor det første brugte spejlreflekskamera blev købt. Dernæst er det blevet til tusindvis af ruller film, indtil han i 2004 gik over til digital fotografering. Særlig forkærlighed har Martin til makrofotografi, hvilket kan ses af vedlagte portfolio.

Eksempler på billeder taget af Martin Rungø Hilligsøe

Se alle Martin Rungø Hilligsøes billeder

Simon R. Waagner
Simon blev født i Århus i 1972 og har siden barnsben haft en stor interesse for naturen. I dag er han biolog. Som fotograf er Simon især interesseret i rejse-, fugle- og makrofotografi. Han har flere gange rejst i Sydamerika og har holdt adskillige foredrag om denne verdensdels fugleliv.

Eksempler på billeder taget af Simon R. Waagner

Se alle Simon R. Waagners billeder

 
     
  Copyright by NatureEyes.dk